O nama

Upoznajte naš tim

Tomislav Stojčić

direktor

Marko Pavković

inženjer elektrotehnike

Antonio Medenjak

voditelj izgradnje mreže

Alen Blagojević

voditelj gradilišta

Matija Fogadić

voditelj gradilišta

Toni Čačić

stručnjak za računalne mreže

Naša misija

U području izgradnje telekomunikacijske mreže prvo želimo istaknuti suradnju s Metronet Telekomunikacijama na području Regije Istok – izgradnja i održavanje mreže od Virovitice i Daruvara do Iloka i Županje. Kupnjom A1 Hrvatska Metronet Telekomunikacija postajemo partner za isto područje te uz redovne aktivnosti izgradnje mreže za poslovne korisnike, samostalno radimo na projektu izgradnje FTTH mreže DČ8 Frankopanska u Osijeku za 600 kućanstava.

Preko partnera smo trenutno podizvođači za Ericsson Nikola Tesla Servisi na izgradnji ODN mreža Babin Vir i Sajmište u Požegi s oko 3000 kućanstava u obuhvatu. Sudjelovali smo u izgradnji i ODN mreža u Splitu – KMAN i Šine.

U 2019. godini smo radili projekte izgradnje optičke mreže za Slovak Telekom u mjestima Zvolenska Slatina i Michalova.

U 2018. godini kao veći projekt je bilo čišćenje i ažuriranje rasklopa zdenaca za Ericsson (HT) na području Zagorja, Zagrebačke županije i Rijeke.

U periodu do tada smo surađivali s Unitelom i vinkovačkim Sokolom. Za Unitel su spajani veliki korisnici na magistralni vod u Osijeku i Đakovu, te spajanje Srbija Telekoma na magistralni vod Bačka Palanka, Srbija. Sa Sokolom smo išli u izgradnju FTTH optičke mreže za HT u Osijeku i Vinkovcima, magistralnog voda trasa Sisak Bajakovo i Vinkovci Osijek, te izmještanje DTK (spajanje optičkih i bakrenih kabela na živoj mreži) za potrebe izgradnje ZTC u Rijeci.

U području održavanja bakrene infrastrukture radimo preko ICT firme Prekvršje Svjetlovod održavanje za sve veće teleoperatere u državi – HT, Iskon, A1, Total i Terrakom, a nekada i H1 i Vip.

Naš tim za održavanje računalnih sustava se sastoji od Cisco certificiranih tehničara s preko 10 godina iskustva rada s Mikrotik opremom (trenutno održavamo i dograđujemo privatnu wireless mrežu od 100 korisnika koja je u stalnom širenju).

U razdoblju od 10 godina imamo preko 150 odrađenih strukturnih kabliranja za poslovne korisnike, kako preko teleoperatera, tako i direktno za korisnike. Kao najveći projekt možemo istaknuti lokalnu mrežu za građevinsko poduzeće Projekt Građenje iz Požege.

Surađujemo i s Elektrotehničkom i prometnom školom u Osijeku, gdje od 2020. godine držimo demonstracije praktičnih vježbi vezane za spajanje i povlačenje optičkih kabela.

http://elpros.net/2020/edukacija-spajanje-optickih-kablova-tvrtke-elektro-optika-osijek/

TREBAJU TI NAŠE USLUGE?